Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΧΘΕΣ ,ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Χωρίς ψήφους ακόμα
Υποβλήθηκε από aiakos στις Πέμ, 12/04/2018 - 20:25. - 0 Σχόλια
ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ , ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

ΤΟ 1907 η Βρετανία και η Γαλλία ενέπλεξαν την Ρωσία σε τριπλή συμμαχία εναντίον  της Γερμανίας και των συμμάχων της με αντάλλαγμα την Κωνσταντινούπολη μετά την επερχόμενη διάλυση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Η Ρωσία, η οποία υπέστη βαρύτατες απώλειες στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, κέρδιζε τον πόλεμο και ενώ τα Ρωσικά στρατεύματα βρίσκονταν στις πύλες της Κωνσταντινούπολης, οι εβραίοι της Ρωσίας οργάνωσαν και εκτέλεσαν την επανάσταση των μπολσεβίκων η οποία ανέτρεψε τον τσάρο, δολοφόνησε αυτόν και την οικογένεια του και έβγαλε την Ρωσία από τον πόλεμο. Αποτέλεσμα, ο Ρωσικός στρατός σταμάτησε και δεν προχώρησε στην κατάληψη της Κωνσταντινούπολης. Πρόκειται  για πισώπλατο χτύπημα κατά της Ρωσίας. Ο κομμουνισμός που εφαρμόστηκε από τους εβραίους μπολσεβίκους, δεν έχει καμία σχέση με την Ρωσία και τον λαό της. Δημιουργήθηκε για να καταστρέψει την Ρωσία και για να καταστρέψει την ορθόδοξη εκκλησία της Ρωσίας. Εφάρμοσαν τον κομμουνισμό στην Σοβιετική Ένωση που υποκατέστησε την Ρωσία και για τα επόμενα 70 χρόνια, η σιωνιστική οντότητα που ήταν η Σοβιετική Ένωση, εξαπέλυσε πόλεμο κατά της εκκλησίας δολοφονώντας παπάδες, κλείνοντας εκκλησίες και μοναστήρια με σκοπό να σπάσουν την ραχοκοκαλιά του ρωσικού λαού.

Όταν δημιουργήθηκε το κράτος του Ισραήλ, η σοβιετική ένωση άνοιξε τις πύλες της και επέτρεψε στους εβραίους να μεταναστέψουν στο Ισραήλ όπου σήμερα τα ρωσικά αποτελούν την δεύτερη γλώσσα.

Έξη χρόνια μετά την δημιουργία του Ισραήλ, η σοβιετική ένωση έκανε κάτι περίεργο και μυστηριώδες. Η Κριμαία αποτελεί ρωσικό έδαφος. Η σοβιετική κυβέρνηση αποφάσισε μονομερώς να δώσει την Κριμαία ως δώρο στην Ουκρανία. Το γιατί το έκαναν αυτό  αποτελεί μυστήριο για το οποίο οι ιστορικοί δεν έχουν απάντηση. Η πραγματικότητα είναι ότι έδωσαν την Κριμαία στην Ουκρανία για να δώσουν ακόμα ένα πισώπλατο χτύπημα στην Ρωσία. Διότι αν η Ρωσία χάσει την Κριμαία ενισχύεται η στρατιωτική ασφάλεια του Ισραήλ. Η Κριμαία φιλοξενεί την ναυτική βάση της Ρωσίας και βρίσκεται  στην ευθεία της Κωνσταντινούπολης και των στενών του Βοσπόρου που είναι η είσοδος του Ρωσικού στόλου στην Μεσόγειο.

Το ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας κατοικείται από Ρώσους όπως και η Κριμαία για την εκχώρηση της οποίας στην Ουκρανία ο λαός της δεν ρωτήθηκε.

Οι σιωνιστές διέλυσαν την σοβιετική ένωση επειδή δεν την χρειάζονταν πλέον. Φρόντισαν όμως να δημιουργήσουν τις συνθήκες φονικής εμπλοκής της Ρωσίας και της Ουκρανίας με εξουδετέρωση και των δύο. Διέλυσαν την σοβιετική ένωση ώστε η Ουκρανία (η οποία διαθέτει και πυρηνικό οπλοστάσιο) θα γίνει ανεξάρτητο κράτος  το οποίο θα στραγγαλίσει την Ρωσία. Από την στιγμή διάλυσης της σοβιετικής ένωσης οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών (Ρωσίας και Ουκρανίας) ήταν προβληματικές. Όμως ο ουκρανικός λαός είχε την οξυδέρκεια να εκλέξει προ Ρωσική κυβέρνηση. Αυτό δεν άρεσε τους σιωνιστές οι οποίοι χρησιμοποιώντας την γνωστή μέθοδο των διαδηλώσεων και δολοφονιών  όπως στην Βενεζουέλα, στην Αίγυπτο , την Τυνησία και άλλων, έριξαν την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση και εγκατέστησαν δικό τους καθεστώς το οποίο έβαλε την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ.

Η Ρωσία βρέθηκε με στρατεύματα του ΝΑΤΟ στο μαλακό της υπογάστριο.  Προσπάθεια εμπλοκής από την νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας με την Ρωσία έγινε. Ο Πούτιν άλλωστε ήταν ξεκάθαρος. Η Ρωσία θα υποστήριζε τα συμφέροντα των ρωσικών πληθυσμών στην Ουκρανία. Όταν ο Ουκρανικός στρατός αρνήθηκε να κινηθεί  φοβούμενος Ρωσικά αντίποινα, το σιωνιστικό σχέδιο κατέρρευσε.  Η Ρωσία κέρδισε την Κριμαία , διατήρησε την ναυτική της βάση  και παρέμεινε ναυτική δύναμη. Το δημοψήφισμα για ένωση της Κριμαίας κρίθηκε με 97% υπέρ της ένωσης με την Ρωσία.

Έχοντας εξασφαλίσει συντριπτική νίκη στην Κριμαία (που αποτελεί και την πρώτη ήττα στην ιστορία του σιωνιστικού κινήματος) και διατηρώντας  υπέρ του το status quo στην Ουκρανία, ο Πούτιν ενίσχυσε την θέση της Ρωσίας και αυτό του έδωσε την δυνατότητα να είναι σήμερα ισχυρός παίχτης στην Μέση Ανατολή.  Πιθανότητα υποχώρησης την Συρία δεν υπάρχει. Η  μάχη σήμερα είναι για την Συρία. Η πραγματική μάχη θα δοθεί για τον έλεγχο της Κωνσταντινούπολης.

Γιώργος Θεοδωράκης

Πηγές.

Sheikh Imran Hosein  Islamic eskatology.