Η ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ UFO

Χωρίς ψήφους ακόμα
Υποβλήθηκε από aiakos στις Δευ, 09/04/2018 - 21:53. - 0 Σχόλια

Το φαινόμενο των UFO  έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το τρίτο Ράιχ  στην προσπάθεια επαφής με άλλους πλανήτες έφτασε στο σημείο να αναπτύξει ειδική ομάδα από μέντιουμ τα οποία ερχόμενα σε επικοινωνία με άλλους πλανήτες ανακάλυπταν τεχνολογία η οποία χρησιμοποιήθηκε για την  κατασκευή ιπτάμενων δίσκων κατά την διάρκεια του πολέμου. Με το τέλος του πολέμου όλο το επιστημονικό προσωπικό του τρίτου ράιχ μέσω του προγράμματος “paperclip” εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ όπου συνεχίστηκαν διάφορα προγράμματα. Εν τω μεταξύ, η Ουφολογία αναπτύσσετε χωρίς κανένας να γνωρίζει τι συμβαίνει, ποια η αλήθεια και ποιο το ψέμα. Τα πάντα ελέγχονται από την αμερικανική κυβέρνηση η οποία «ούτε αποκάλυπτε, ούτε διέψευδε». Εκ των πολλών που ασχολήθηκαν, ο Grant CAMERON,φαίνεται να βάζει τα πράγματα στην θέση τους.  Μετά από 30 χρόνια έρευνας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για «φαινομενολογία» και όχι για χειροπιαστά πράγματα. Το μόνο που έχουμε δει είναι φώτα στον ουρανό τα οποία ακόμα και αν ακολουθήθηκαν από αεροσκάφη, δεν εντοπίστηκαν στο ραντάρ. Δηλαδή, οπτική επαφή δεν διασταυρώθηκε ποτέ με εντοπισμό στο ραντάρ. Κατά συνέπεια δεν μιλάμε για «ενσώματα» αντικείμενα αλλά για «οπτικά» φαινόμενα. Άλλωστε και η ίδια η Αμερικανική κυβέρνηση τα χαρακτηρίζει ως «φαινομενολογία».

Πολλοί Αμερικανοί πρόεδροι έχουν υποσχεθεί  αποκάλυψη των φακέλων των UFO,άμα τη αναλήψει των καθηκόντων τους. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε. Ποιο πρόσφατα ο Bill Clinton, η Hilari Clinton και ο πρόεδρος της εκλογικής εκστρατείας της  Hilary, John Podesta είχαν δώσει ανάλογες υποσχέσεις που όμως δεν ευοδώθηκαν

Το όλο θέμα έχει να κάνει με την διαχείριση μαγείας η οποία θα αποτελέσει την πνευματικότητα της Νέας Εποχής, και μέσα από την παραδοχή ότι η συνείδηση είναι η βάση του σύμπαντος  την  οποία τροφοδοτεί και από την οποία η συνείδηση απορρέει θα οδηγηθούμε σε ένα ονειρικό κόσμο.  Αυτά φυσικά βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τον Τριαδικό θεό και όχι μόνο. Οι ελέγχοντες την πληροφορία, θεώρησαν ότι η ωμή παρουσίαση του σχεδίου θα οδηγούσε στην πλήρη διάλυση της κοινωνίας που είναι και ο απώτερος στόχος. Παρά το ότι το θέμα βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη εδώ και 70 χρόνια, έχει κριθεί ότι η κοινωνίες δεν είναι ακόμα έτοιμες . Πρέπει πρώτα οι άνθρωποι να εγκλιματιστούν στην ιδέα και να αποδεχθούν ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν και ότι υπάρχει και κάτι άλλο εκεί έξω.

Την επιχείρηση διαμόρφωσης της κοινής γνώμης έχουν αναλάβει «14 μάγοι» οι οποίοι είναι πρώην μέλη της CIA. Δουλειά τους είναι να γνωστοποιήσουν το υλικό στο ευρύ κοινό. Οι πληροφορίες (ψευδείς και αληθινές) διοχετεύονται από αυτούς σε «5 μεσσίες» ( μεταξύ των οποίων οι Bill Moore, Tom Delling, Steven Ward) οι οποίοι είναι άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι ταγμένοι να κάνουν αποκαλύψεις στον κόσμο. Χαρακτηρίζονται από υψηλό εγωισμό, σιγουριά για τον εαυτό τους με σοβαρά ελαττώματα στον χαρακτήρα τους

Ένα βασικό στοιχείο είναι ότι  δεν μιλάμε για φυσικές οντότητες (με σάρκα και οστά) αλλά για μπάλες φωτός που παίρνουν την μορφή του εξωγήινου και αντίστροφα. Μορφές που αλλάζουν με βάση την εκπεμπόμενη συχνότητα και που μπορούν (μη έχοντας φυσική οντότητα) σε δευτερόλεπτα από την μία άκρη του σύμπαντος στην άλλη.

Και εδώ γενάτε το ερώτημα. Τι είναι αυτοί οι εξωγήινοι που πολλοί ισχυρίζονται ότι έχουν εμφανιστεί μπροστά τους, έχουν μιλήσει μαζί τους και έχουν οδηγήσει ακόμα και τον ιπτάμενο δίσκο «με την δύναμη του νου». Έκπληκτος έμεινε κάποιος ερευνητής όταν κάποιος που ήρθε σε επαφή με εξωγήινους τρόμαξε και όταν έκανε τον σταυρό του και είπε το πιστεύω οι εξωγήινοι εξαφανίστηκαν. Προβληματισμένος από την μαρτυρία, ρώτησε συναδέλφους του ερευνητές αν είχαν συναντήσει κάτι παρόμοιο. Τελικά η εξαφάνιση των εξωγήινων με το πιστεύω και το σημείο του σταυρού είναι πολύ συχνό φαινόμενο αλλά στους κύκλους των ουφολόγων δεν θεωρείται πρέπον να αναφερθεί.

Τα συμπεράσματα δικά σας.