ΙΣΛΑΜ, ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Χωρίς ψήφους ακόμα
Υποβλήθηκε από aiakos στις Σάβ, 27/09/2014 - 23:26. - 0 Σχόλια

Ο Geert Wilders είναι Ολλανδός βουλευτής και αρχηγός του «Partij voor de VRIJHEID» («Κόμμα για την Ελευθερία», PVV), το οποίο ήρθε τρίτο στις βουλευτικές εκλογές του 2010

Είναι ιδιαίτερα γνωστός για την κριτική του ενάντια στο Ισλάμ, συνοψίζοντας τις απόψεις του στη φράση «δε μισώ τους Μουσουλμάνους, μισώ το Ισλάμ». Τονίζει ότι δεν υπάρχει «μετριοπαθές Ισλάμ», ενώ έχει προτείνει την απαγόρευση του Κορανίου στην Ολλανδία, το οποίο θεωρεί «φασιστικό βιβλίο». Πιστεύει πως η μετανάστευση Μουσουλμάνων στην Ολλανδία πρέπει να σταματήσει και οι ήδη εγκατεστημένοι μετανάστες πρέπει να πληρωθούν για να φύγουν.

Έχει γυρίσει το φιλμ μικρού μήκους Fitna, στο οποίο αναλύει αποσπάσματα του Κορανίου που ενθαρρύνουν την τρομοκρατία. To φιλμ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και η Βρετανία απαγόρευσε την είσοδό του στο έδαφός της, ενώ η Αλ Κάιντα έκανε έκκληση για τη δολοφονία του.

Ο Wilders παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της υποκίνησης θρησκευτικού και φυλετικού μίσους , αλλά αθωώθηκε από δικαστήριο του Άμστερνταμ στις 23 Ιουνίου 2011.

Ολόκληρη η ομιλία του στο ολλανδικό κοινοβούλιο, στις 4 Σεπτεμβρίου:

«Κυρία πρόεδρε, πραγματικά περίμενα λουλούδια από εσάς. Γιορτάζω μια επέτειο αυτές τις μέρες. Ακριβώς πριν από δέκα χρόνια και δύο ημέρες, εγκατέλειψα ένα κόμμα, του οποίου το όνομα δεν μπορώ να θυμηθώ. Κατά τη διάρκεια αυτών των δέκα ετών και δύο ημερών έχω επικριθεί σφοδρά. Κυρίως με κατηγορούν ότι συνέχεια λέω τα ίδια.

Οι επικριτές μου έχουν δίκιο. Πράγματι, το μήνυμά μου είναι το ίδιο κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών. Και σήμερα, θα επαναλάβω και πάλι το ίδιο μήνυμα για το Ισλάμ. Για πολλοστή φορά. Όπως κάνω εδώ και δέκα χρόνια και δύο ημέρες.

Έχω διασυρθεί για την ταινία Fitna. Και όχι μόνο. Ασκήθηκε σε βάρος μου ποινική δίωξη. Κυρία πρόεδρε, ενώ πριν από μερικά χρόνια όλοι αρνούνταν να δουν την ταινία μου, σήμερα παρακολουθούμε καθημερινά στις τηλεοράσεις μας το Fitna 2, 3, 4 και 5. Αυτό που συμβαίνει σήμερα δεν είναι μια σύγκρουση πολιτισμών, αλλά μια σύγκρουση μεταξύ της βαρβαρότητας και του πολιτισμού.

Η Ολλανδία έχει γίνει το θύμα του Ισλάμ, επειδή η πολιτική ελίτ κοιτούσε αλλού. Εδώ μέσα, όλοι όσοι είναι παρόντες, εδώ και επίσης και στο υπουργικό συμβούλιο, όλοι αυτοί οι άνθρωποι κοιτούσαν αλλού. Κάθε προειδοποίηση αγνοήθηκε.

Το αποτέλεσμα είναι ότι και οι Χριστιανοί της χώρας μας απειλούνται. «Θέλουμε να σας δολοφονήσουμε όλους», τους λένε. Οι Εβραίοι απειλούνται επίσης. Σημαίες με σβάστικες υψώνονται σε διαδηλώσεις, πέτρες και βόμβες μολότοφ πετάγονται μέσα από παράθυρα. Στην κεντρική πλατεία του Άμστερνταμ βλέπουμε ναζιστικούς χαιρετισμούς, μακάβριες μαύρες σημαίες της ISIS να ανεμίζουν.

Πράγματι, κυρία πρόεδρε, αυτό το καλοκαίρι, το Ισλάμ ήρθε σε μας.

Μέσα στην αφέλειά του ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Asscher δήλωσε ότι υπάρχει «επείγουσα απαίτηση» από τους μουσουλμάνους να «αποκηρύξουν» αυτό το φαινόμενο. Την περασμένη Παρασκευή, στην επιστολή του προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Υπουργικό Συμβούλιο ανέφερε ότι οι τζιχαντιστές δεν είναι καθόλου σημαντικοί. Αποκαλούνται «σέκτα», μια «μικρή» ομάδα.

Αυτό εύχονται όσοι «κοιτούν αλλού», οι οποίοι είναι οι ίδιοι που κοιτούσαν αλλού εδώ και 10 χρόνια και 2 ημέρες. Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με μια μελέτη, το 73% του συνόλου των Μαροκινών και Τούρκων που ζουν στην Ολλανδία πιστεύουν ότι εκείνοι που πάνε στη Συρία για να πολεμήσουν στην τζιχάντ είναι «ήρωες», άνθρωποι άξιοι θαυμασμού.

Και αυτό δεν είναι ένα νέο φαινόμενο. Δεκατρία χρόνια πριν, 3.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Θυμόμαστε τις εικόνες ανθρώπων που καίγονταν να πηδούν από τους δίδυμους πύργους. Τότε, επίσης, τα τρία τέταρτα των μουσουλμάνων που ζουν στην Ολλανδία παρέβλεπαν αυτή τη θηριωδία. Δεν είναι ελάχιστοι αλλά εκατοντάδες χιλιάδες οι μουσουλμάνοι που επιδοκιμάζουν την τρομοκρατία και πιστεύουν ότι οι τζιχαντιστές είναι ήρωες. Δεν υπερβάλλω. Αυτό δείχνουν οι έρευνες. Είναι μια ωρολογιακή βόμβα.

Κυρία πρόεδρε, είναι άραγε τυχαίο το γεγονός ότι επί αιώνες οι μουσουλμάνοι συμμετείχαν σε όλες αυτές τις φρικαλεότητες; Όχι, δεν είναι σύμπτωση. Απλά ενεργούν σύμφωνα με την ιδεολογία τους. Σύμφωνα με το Ισλάμ, ο Αλλάχ υπαγόρευσε την αλήθεια στον Μωάμεθ, «τον τέλειο άνθρωπο». Ως εκ τούτου, όποιος αρνείται το Κοράνι, αρνείται τον Αλλάχ. Και ο Αλλάχ δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ποιο είναι το θέλημά του.

Μερικά αποσπάσματα από το Κοράνι:

Σούρα 8, στίχος 60: «Ετοιμαστείτε να σπείρετε τον τρόμο στις καρδιές των εχθρών του Αλλάχ».

Σούρα 47, στίχος 4: «Ως εκ τούτου, όταν συναντάτε άπιστους, κόψτε τους το λαιμό».

Τα βλέπουμε καθημερινά στις ειδήσεις.

Ένα ακόμα απόσπασμα από το λόγο του Αλλάχ:

Σούρα 4, στίχος 89: «Μην έχετε φίλους από τις τάξεις των άπιστων, συλλάβετε τους και σκοτώστε τους όπου τους βρείτε».

Κυρία πρόεδρε, το Κοράνι που βρίσκεται μπροστά σας είναι ένα εγχειρίδιο για τους τρομοκράτες. Στάζει αίμα από τις σελίδες του. Απευθύνει έκκληση για διαρκή πόλεμο εναντίον των άπιστων. Το Κοράνι είναι η «άδεια κυνηγιού» για τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων. Η άδεια για να σκοτώνουν. Αυτό το βιβλίο είναι το Σύνταγμα της ISIS. Η ISIS κάνει αυτό που επιτάσσει το θέλημα του Αλλάχ.

Αυτή η δολοφονική ιδεολογία μπόρεσε να φωλιάσει στην Ολλανδία, επειδή η ελίτ κοιτούσε αλλού. Σε γειτονιές, όπως Schilderswijk, Transvaal, Crooswijk, Slotervaart, Kanaleneiland, Huizen. Από την άλλη, το χαλιφάτο είναι υπό κατασκευή. Από την άλλη, το Ισλαμικό Κράτος βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα ετών και δύο ημερών, οι στρουθοκάμηλοι του υπουργικού συμβουλίου δεν έκαναν τίποτα. Δεν έκαναν τίποτα για το Ισλάμ, είπαν ψέματα στο λαό.

Όμως ο λαός έχει καταλάβει. Τα 2/3 των Ολλανδών λένε ότι η ισλαμική κουλτούρα δεν ανήκει στην Ολλανδία. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος του Εργατικού Κόμματος, η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του VVD, η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του CDA και όλοι οι ψηφοφόροι του PVV.

Επιτέλους, οι ψηφοφόροι απαιτούν, μετά από δέκα χρόνια και δύο ημέρες σε λήθαργο, τη λήψη μέτρων. Οι ψηφοφόροι απαιτούν να γίνει κάτι που να έχει αποτέλεσμα. Δεν θέλουν ημίμετρα. Επιτρέψτε μου να κάνω κάποιες προτάσεις για να φύγει η «μαφία» από τα πόδια μας. Αυτά πρέπει να γίνουν από σήμερα κιόλας:

Παραδεχτείτε επιτέλους ότι το Ισλάμ είναι το πρόβλημα. Ξεκινήστε την απομουσουλμανοποίηση της Ολλανδίας. Λιγότερο Ισλάμ!

Κλείστε τα σύνορά μας στους μετανάστες από ισλαμικές χώρες. Ξεκινήστε αμέσως συνοριακούς ελέγχους. Σταματήστε αυτόν τον «πολιτιστικό εμπλουτισμό».

Κλείστε τα τζαμιά των σαλαφιστών που χρηματοδοτούνται από τις χώρες του Κόλπου. Πάρτε τα διαβατήρια από όλους τους τζιχαντιστές. Αφήστε τους να πάρουν διαβατήρια της ISIS.

Μην εμποδίζετε τους τζιχαντιστές που θέλουν να εγκαταλείψουν τη χώρα. Αφήστε τους να φύγουν, παίρνοντας μαζί τους όσους περισσότερους φίλους τους γίνεται. Αν πρόκειται να βοηθήσει, είμαι διατεθειμένος να πάω στο αεροδρόμιο να τους αποχαιρετίσω. Αλλά μην τους αφήσετε να επιστρέψουν. Αυτός είναι ο όρος. Στα τσακίδια.

Και κατά την άποψή του, όποιος εκφράζει την υποστήριξή του στην τρομοκρατία ως μέσο για την ανατροπή της συνταγματικής δημοκρατίας πρέπει επίσης να φύγει από τη χώρα μας! Αν υψώνεις τη σημαία της ISIS, υψώνεις το εισιτήριο της εξόδου σου! Φύγε! Φύγε από τη χώρα μας!

Κυρία πρόεδρε, ο πόλεμος εναντίον μας έχει κηρυχθεί. Πρέπει να «απαντήσουμε» σοβαρά. Μακριά από αυτούς τους ανθρώπους! Φτάνει πια!»