ΛΕΣΧΗ BILDERBERG. ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Χωρίς ψήφους ακόμα
Υποβλήθηκε από aiakos στις Τρί, 16/06/2015 - 19:36. - 0 Σχόλια

Αγαπητοί μου φίλοι

Το τελευταίο δωδεκάμηνο υπήρξε αποδοτικό σε ότι αφορά τις δραστηριότητες μας αλλά και τα στρατηγικά μας σχέδια. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερα . Οι δραστηριότητές μας  σε κάθε μία από τις πέντε ηπείρους προχωράνε ικανοποιητικά με αποτέλεσμα να είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Όπου και να κοιτάξουμε υπάρχει η αδιάψευστη σφραγίδα της αποτελεσματικότητας Μπιλντεσμπεργκ.

Το μεγαλύτερο μας εγχείρημα για το 2014 ήταν να ρίξουμε τις τιμές του πετρελαίου και να οδηγήσουμε όλους τους πιθανούς δισεκατομμυριούχους ανταγωνιστές μέσω fracking εκτός μάχης. Επιπλέον δείξαμε στον γκάνγκστερ Πούτιν ποια είναι τα πραγματικά αφεντικά. Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους Σαουδάραβες συνεταίρους μας . Σε αντάλλαγμα τους έχουμε επιτρέψει να κάνουν όσες δημόσιες εκτελέσεις  θέλουν στην επόμενη διετία  χωρίς να υπάρξει καμία δική μας παρέμβαση. Θεωρώ Νούμερο 3 ότι η ΣΙΑ έχει εντολές να κάνει τα στραβά μάτια.

Πρέπει επίσης να συγχαρώ τον Νούμερο 2 για τον τρόπο που φρόντισε τα συμφέροντά μας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όχι μόνο κατάφερε να διατηρήσει την ένωση από τους Μαρξιστές Λενινιστές Σκώτους εθνικιστές αλλά κατάφερε να διασφαλίσει συντηρητική διακυβέρνηση για τα επόμενα 20 χρόνια διαφυλάττοντας τα συμφέροντα μας στον τραπεζιτικό τομέα. Εδώ πρέπει να παινέσουμε τον ρόλο του ειδικού απεσταλμένου Τόνυ Μπλερ και την κυρία Μάντλεσον για τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να καταστρέψουν με επιτυχία το εργατικό κόμμα της Βρετανίας.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο κ. Μπλερ λαμβάνει φέτος  τον τιμητικό ισόβιο έπαινο της Μπίλντεσμπεργκ. Ο ρόλος που του αναθέσαμε να κάνει την Μέση Ανατολή περισσότερο ασταθή διατηρώντας τα συμφέροντα της βιομηχανίας όπλων ήταν δύσκολος αλλά τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία και αποτελεί παράδειγμα για όλους μας.

Στην Βόρειο Αμερική είμαστε ευχαριστημένοι από τις προσπάθειες ευτελισμού της προεδρίας του ενοχλητικού Μπάρακ Ομπάμα. Εδώ θα πρέπει να συγχαρούμε τον Νούμερο 5 και την δουλειά των σωμάτων ασφαλείας των ΗΠΑ στην «πυροβολώ και σκοτώνω» πολιτική τους κατά των μαύρων καθώς και στο στήσιμο των δικαστικών αποφάσεων. Οι φωτιές θα συνεχίσουν να καίνε για καιρό και έτσι θα αποτραπεί μια επανάληψη του διαλύματος τύπου Ομπάμα.

Ας μην αφεθούμε όμως σε αυτοεπαίνους . Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο οι αλήτες του Ισλαμικού κράτους ξέφυγαν από τον έλεγχο. Η αποστολή τους ήταν να δημιουργήσουν την κρίση με τους λαθρομετανάστες στην Μεσόγειο ώστε να προξενήσουμε ζημιά στον μεγάλο μας εχθρό, την Παγκόσμια διακήρυξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τώρα είναι η δουλειά του Νούμερο 5 να τους εξοντώσει πριν καταστρέψουν την παγκόσμια αγορά αρχαιοτήτων των δικών μας ανθρώπων. Χρησιμοποίησε κάθε αναγκαίο μέσο ή ζήτησε από τον κ Μπλερ  να τους επισκεφθεί. Αυτό θα τους είναι αρκετό.

Μπορεί κάποιος να ξεφορτωθεί αυτόν τον ενοχλητικό Πάπα Φράνσις. Δεν μπορώ να τον έχω να προσπαθεί να αναδομήσει την τράπεζα του Βατικανού. Η τράπεζα αυτή ήταν και θα είναι χρήσιμο πλυντήριο για πολλούς από εμάς. Θα το φροντίσεις Νούμερο 6 και ένας έχεις απορίες ζήτα από τον Νούμερο 5 να σου πει πως τακτοποίησε τον τελευταίο ενοχλητικό Πάπα.

Και τι είναι αυτά που νομίζεις ότι κάνεις Νούμερο 9. Δεν έχω ασχοληθεί μαζί σου ακόμα. Πιστεύεις ότι θα παραβλέψω την ανικανότητα σου ως πρόεδρο της ΦΙΦΑ. Σε βάλαμε σε αυτή την θέση για να φύγεις από την δύσκολη κατάσταση που είχε βρεθεί με τους  κλεμμένους  πίνακες του Βαν Γκογκ και τον Ελβετικό τραπεζικό λογαριασμό. Απέτυχες σε μια αποστολή που ήταν αδύνατο κανείς να αποτύχει. Η λαιμαργία σου μας δημιούργησε προβλήματα με τους συνεταίρους μας στον κατασκευαστικό κλάδο της Ιταλίας. Και να σκεφτείς ότι τα αγαπημένα μου πιράνχας δεν έχουν φάει σήμερα.

Ελάτε να φάτε λατρεμένα μου

Πρόκειται για πρόχειρο αρχικό κείμενο της  έκθεσης του προέδρου το οποίο διέρρευσε το γραφείο της Σκωτίας  του Observer

Το ερώτημα είναι. Αλήθεια ή Φάρσα. Σε κάθε περίπτωση το κείμενο παρουσιάζει ενδιαφέρον.