ΜΑΧΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ

Χωρίς ψήφους ακόμα
Υποβλήθηκε από aiakos στις Πέμ, 15/11/2012 - 23:18. - 0 Σχόλια
17 ΝΕΟΜΒΡΗ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.

Τα καθεστώτα πέφτουν υπερασπιζόμενα το εαυτό τους μέχρι τέλους. Η τελευταία μάχη της χούντας δόθηκε στο πολυτεχνείο.  Κατά μια περίεργη συγκυρία η τελευταία μάχη του σημερινού καθεστώτος του «πρωταγωνιστών» του πολυτεχνείου, θα δοθεί πάλι στο πολυτεχνείο.

Η γιορτή του πολυτεχνείου αποτελεί εδώ και 39 χρόνια το σύμβολο όλων αυτών που κυβέρνησαν την μετά απριλιανή Ελλάδα . Αυτοί σήμερα δηλώνουν ότι ……………………….

 

«Το Πολυτεχνείο έχει τους νεκρούς του και δεν το διαπραγματευόμαστε. Η ιστορία έχει γραφτεί και δεν θα την ξαναγράψει κανείς». Αυτό δήλωσε η αντιπρύτανης του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, Τόνια Μωροπούλου, απαντώντας, χωρίς να την κατονομάσει, στην Χρυσή Αυγή που αμφισβήτησε τις προηγούμενες ημέρες την ύπαρξη νεκρών στην διάρκεια της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1973.

 

Όμως υπάρχει και η άποψη αυτών που διαφωνούν με την διακυβέρνηση της γενιάς των 17Νοεμβριτών οι οποίοι σπεύδουν να δηλώσουν ότι…………….

«Νεκροί εντός του πολυτεχνείου είναι βέβαιο πως δεν υπήρξαν το 1973. Υπάρχουν όμως χιλιάδες νεκροί από τους πολιτικούς της "γενιάς του Πολυτεχνείου". Είναι οι 3.000 αυτόχειρες του μνημονίου».

και προσθέτουν

«Από το 1974 μέχρι σήμερα μας κυβερνάει η λεγόμενη «Γενιά του Πολυτεχνείου», η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων από καταβολής κόσμου. Τα αποτελέσματα τα ζούμε όλοι στο πετσί μας. Υποδούλωση της Πατρίδας στους διεθνείς τοκογλύφους και τους λαθρομετανάστες, φτώχεια, ανασφάλεια, ακρίβεια, ανεργία, χαράτσια για τον λαό, κλεψιές, μίζες και χλιδή για την πολιτική και οικονομική ολιγαρχία της «γενιάς του Πολυτεχνείου»»,

Είναι προφανές πως το πολυτεχνείο πλέον διχάζει και θα αποτελέσει το νέο σημείο εκκίνησης  που ενδέχεται να οδηγήσει στην κατάρρευση του σημερινού καθεστώτος με νέους ήρωες και απρόβλεπτες συνέπειες ………………..για αυτούς που «μαζί δεν τα φάγαμε»….