ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΡΝΑΡΑΚΗΣ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Χωρίς ψήφους ακόμα
Υποβλήθηκε από aiakos στις Σάβ, 23/03/2013 - 13:37. - 0 Σχόλια

ΑΙΑΚΟΣ. Γράψανε ότι ψηφίσατε τον προϋπολογισμό για να σας φτιάξουν ένα δρομάκι που φέρει το όνομα σας.

ΝΚ. Ψήφισα για την Αίγινα. Για να πάρουν οι επαγγελματίες που προσφέρουν στον δήμο τα λεφτά τους και για να πληρωθεί το προσωπικό. Εγώ κυκλοφορώ κάθε μέρα στην αγορά και ο κόσμος με ρωτάει πότε θα πάρει αυτά που του χρωστάει ο δήμος. Ο προϋπολογισμός είναι ένα εργαλείο που χρειάζεται ο δήμος για να λειτουργήσει.

ΑΙΑΚΟΣ. Τι έχετε να πείτε για το δρομάκι.

ΝΚ. Το δρομάκι δεν είναι δικό μου. Ο δρόμος αυτός εξυπηρετεί 100 άτομα και ήταν επικίνδυνος και αδιάβατος. Είχαν πέσει 4 μηχανάκια στο συγκεκριμένο σημείο και έπρεπε να φτιαχτεί.

ΑΙΑΚΟΣ. Τι έχετε να πείτε για αυτά που γράψανε για εσάς στα ηλεκτρονικά μέσα.

ΝΚ. Το τι γράφουν οι πληρωμένοι γνωστοί συκοφάντες δεν με αφορά. ¨όταν ένας κάνει την δουλειά του και προσφέρει στην Αίγινα τον συκοφαντούν. Έχω δουλέψει 20 χρόνια για την Αίγινα σαν δημοτικός σύμβουλος. 12 με τον Γκότση, 4 με τον Μούρτζη  . Επί Μούρτζη έφτιαξα όλους τους δρόμους της Αίγινας. Κέρναγα τους εργάτες και τους έκανα και δώρα. Ας  βρεθεί ένας να μου πει το αντίθετο. Και τώρα βρίσκομαι στην δημαρχία για να βοηθήσω όχι για να σαμποτάρω τον δήμο. Καλά που στρώναμε και κάποιο δρομάκι αλλιώς θα κυκλοφορούσανε κάποιοι ακόμα με γαϊδούρια. Έχω προτείνει στον δήμαρχο να βοηθήσω αφιλοκερδώς και το έχω κάνει παρουσία τρίτων. Δεν ζητάω τίποτα για τον εαυτό μου. Δεν θέλω αξιώματα ή τίποτε άλλο, μόνο να βοηθήσω.

ΑΙΑΚΟΣ. Ναι αλλά αλλάξατε στρατόπεδο…

ΝΚ.  Δεν άλλαξα  στρατόπεδο, απλά διαχώρισα  ξεκάθαρα την θέση μου απέναντι στον γιατρό γιατί δεν συμφωνώ ούτε στηρίζω τα σκοτεινά συμφέροντα κάποιων. Στηρίζω και θα στηρίζω πάντα την Αίγινα. Όλους αυτούς τους ξέρω, προπαντός τον Γκότση ο οποίος δήθεν υποστηρίζει τους εργάτες αλλά δεν ψηφίζει τον προϋπολογισμό για να πληρωθούν.

ΑΙΑΚΟΣ. Για αυτά που είπε ο Βαγγέλης Στενάκης στον Γκότση τι έχετε να πείτε.

ΝΚ. Καλά του τα είπε ο Στενάκης . Ο Γκότσης πέρναγε τους προϋπολογισμούς όπως ήθελε. Έβαζε από ένα χιλιάρικο δραχμές σε κάθε κωδικό και μετά έκανε συνεχώς αναμορφώσεις. Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά της αντιπολίτευσης απέναντι στον υπάλληλο του δήμου. Απείλησαν τον υπάλληλο για να μην μιλήσει και φταίει και ο πρόεδρος που δεν τον προστάτεψε. Δεν μπορεί ο κάθε σύμβουλος να σηκώνεται και να απειλεί με χειροδικία τον υπάλληλο του δήμου επειδή τόλμησε να πει την αλήθεια.

ΑΙΑΚΟΣ. Κύριε Κορναράκη σας ευχαριστώ

ΝΚ . Σας ευχαριστώ κι εγώ και έχουμε να πούμε πολλά ακόμα.