ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΓΗ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ

Average: 5 (1 vote)
Υποβλήθηκε από aiakos στις Τρί, 12/06/2012 - 18:28. - 0 Σχόλια

AIAKOS Κύριε αντιδήμαρχε, τις τελευταίες μέρες υπήρξαν προβλήματα στην ύδρευση του Βαθέως. Ποιοι είναι οι λόγοι

ΑΜ. Χάλασαν ταυτόχρονα και οι τρείς γεωτρήσεις του Βαθέως την εβδομάδα της διακαινησίμου.

AIAKOS .Τυχαίο

ΑΜ. Νομίζω τυχαίο. Όμως πρέπει να διευκρινίσω ότι αυτό δεν είχε ξανασυμβεί.

AIAKOS. Αυτός είναι ο λόγος που η περιοχή έμεινε από νερό

ΑΜ. Όχι διότι η κοινότητα Βαθέως υδροδοτείται μέσω Κυψέλης με νερό ΕΥΔΑΠ . Η βλάβη της μίας γεώτρησης αποκαταστάθηκε άμεσα οπότε υπήρχε  νερό αλλά με χαμηλή πίεση σε ορισμένα σημεία. Ξημερώματα Κυριακής 10-6-2012 στις 24,30, από λάθος χειρισμό του υπαλλήλου του υδρομεταφορέα διακόπηκε η υδροδότηση του Βαθέως το οποίο τροφοδοτείται μέσω της δεξαμενής της Κυψέλης και μένουν από νερό. Αν αδειάσουν τελείως οι δεξαμενές χρειάζεται τουλάχιστον 2 μέρες για να επανέλθουν.

AIAKOS. Και με τις ζημιές τι έγινε.

ΑΜ. Λόγω των αργών ρυθμών λειτουργίας του δημοσίου, μόλις σήμερα κατάφερα να παραλάβω την επισκευασμένη αντλία της γεώτρησης Κάτσα. Και ενώ η αντλία ήταν έτοιμη για να επανατοποθετηθεί, ώστε να αποκατασταθεί η ομαλή υδροδότηση της δεξαμενής της Σουβάλας (Παράσχου) εκλάπη  το καλώδιο του αντλιοστασίου  μήκους 280 μέτρων με αποτέλεσμα να καθυστερήσει για λίγο η επανατοποθέτηση της αντλίας μέχρι να αγοραστεί νέο ηλεκτρολογικό υλικό. Σημειωτέον ότι έχει υποβληθεί μήνυση κατ αγνώστων για την κλοπή του καλωδίου, και επιπλέον η υδροδότηση στις περιοχές Άγιοι και βαθύ,  έχει αποκατασταθεί.

AIAKOS. Η Τρίτη γεώτρηση πότε θα αποκατασταθεί.

ΑΜ. Πρόκειται για γεώτρηση αγνώστου ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Πρώτα πρέπει να διευκρινιστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς από την νομική υπηρεσία του δήμου και μετά να γίνει η επισκευή.

AIAKOS. Σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής λόγω νομικού κωλύματος τι σκοπεύετε να κάνετε.

ΑΜ. Έχω προγραμματίσει την τροφοδότηση του βαθέως μέσω Μεσαγρού.

AIAKOS. Έχετε δημόσια δηλώσει ότι το Βαθύ είναι αδικημένο, τι εννοείτε.

ΑΜ. Έχω προβλέψει στην διακήρυξη του διαγωνισμού για το 2013- 2014 να έρθει υδροφόρα στην Σουβάλα και να τροφοδοτείται επαρκώς το Βαθύ με νερό κατάλληλης ποιότητας.

AIAKOS. Κύριε Μαρμαρινέ, σας ευχαριστώ