ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Χωρίς ψήφους ακόμα
Υποβλήθηκε από aiakos στις Πέμ, 28/08/2014 - 18:44. - 0 Σχόλια

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                               Πειραιάς 28 - 8- 2014

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ταχ. Δ/νση: Ακτή Ποσειδώνος 14-16

Ταχ. Κώδ:. 18531

Τηλέφ: 213- 20 73 724

FAX: 213- 20 73 749

e-mail: id.nison@patt.gov.gr

 

                                               

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Αποχαιρετιστήρια επιστολή Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη:      «Ευχαριστώ τους πολίτες των Νησιών για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους

 - ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την σπουδαία συνεργασία μας»

 

 

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση, μετά από μια περίοδο σκληρής δουλειάς 44 μηνών, αποχαιρετώ τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μου στην Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Αυτό το μικρό διάστημα στήσαμε από το μηδέν την νεοσύστατη Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και προσπαθήσαμε να είμαστε στην υπηρεσία όλων των πολιτών, πέρα από κομματικές προτιμήσεις και παλιές διαχωριστικές γραμμές.

Κάναμε έργο σε όλους τους Νησιωτικούς Δήμους και προετοιμάσαμε ένα καλύτερο μέλλον σε δεκάδες άλυτα και χρονίζοντα ζητήματα, αφήνοντας σημαντική παρακαταθήκη για την επόμενη Περιφερειακή Αρχή.

Προσωπικά, λειτούργησα με την πόρτα και η καρδιά μου ανοιχτή για όλους τους πολίτες, με μοναδικό γνώμονα την ανάγκη εξεύρεσης λύσεων στα μεγάλα και μικρά προβλήματα που απασχολούσαν τα Νησιά μας και τους Νησιώτες.

 

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου έδειξε. Συνεργαστήκαμε άψογα και συνεννοηθήκαμε πάντοτε «με τα μάτια».

Ευχαριστώ τους συναδέλφους Αντιπεριφερειάρχες και όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους για τη συνεργασία και την στήριξη των θεμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

Ευχαριστώ τις δημοτικές αρχές των Νησιών μας και τους φορείς, γιατί μαζί αποδείξαμε ότι με τη σκληρή δουλειά, την συμπόρευση και την κοινή δράση μπορούμε να πάμε μπροστά.

 

Τέλος, ευχαριστώ τα στελέχη του γραφείου μου, τους συνεργάτες μου και τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων για την άψογη συνεργασία μας και τη σημαντική τους συνεισφορά σε ότι πετύχαμε.

Δώσαμε μαζί πολλές, μοναχικές και νικηφόρες μάχες εμπροσθοφυλακής. Χωρίς αυτούς, χωρίς τη γνώση και τη σκληρή δουλειά τους δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα.

 

Τους αποχαιρετώ όλους με αγάπη και θα θυμάμαι πάντα αυτή την κοινή και ελπιδοφόρα πορεία μας στο πανέμορφο «μπαλκόνι της Αττικής», δίπλα στους Νησιώτες».