Ιούλιος 12 2012, 0 Σχόλια

Είναι κάποιες φορές που οι άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να μιλήσουν. Αυτό το συναίσθημα είναι ιδιαίτερα έντονο όταν οι συνθήκες είναι ώριμες και το έργο μοναχικό.

 
Οκτώβριος 20 2012, 0 Σχόλια

Όταν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ύδρευσης δηλώνει ότι η καταμέτρηση των μεταφερομένων κυβικών νερού από τις υδροφόρες δεν είναι δική του δουλειά, τότε κάτι δεν πάει καλά στον δήμο Αίγινας.

 
Αύγουστος 1 2013, 0 Σχόλια

Συγκινητική, πραγματική ιστορία…

 
Αύγουστος 12 2012, 0 Σχόλια

Σύμφωνα με την έκθεση  EW-Pa 128 ή «κόκκινο σπίτι» της υπηρεσίας πληροφοριών του Αμερικανικού στρατού, πραγματοποιήθηκε μυστική συνάντηση στην οποία συζητήθηκε το μέλλον της Ευρώπης λίγο πριν την κ

 
Δεκέμβριος 10 2012, 0 Σχόλια

Στην κατάργηση 127 ΔΟΥ προχωρά το υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσής τους για τη βελτίωση του ελεγκτικού και εισπρακτικού μηχανισμού.

 Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών, θα παραμείνουν 114 στις οποίες θα ενσωματωθούν αυτές που καταργούνται. Το δε οικονομικό όφελος από την κατάργηση των ΔΟΥ ανέρχεται σε 800.000 ευρώ ανά μήνα δηλαδή 9.600.000 ευρώ ετησίως.

Το υπουργείο με βάση τους υπολογισμούς του δεν έχει υπολογίσει το κοινωνικό κόστος από αυτή την ενέργεια του και ιδιαίτερα σε περιοχές όπως οι νησιωτικές όπου οι επιπτώσεις από το κλείσιμο της ΔΟΥ ενδέχεται να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Για λόγους αξιολόγησης αποφάσισα να εκπονήσω μια μελέτη κόστους οφέλους  για μια νησιωτική περιοχή και στην συγκεκριμένη περίπτωση επέλεξα την ΔΟΥ της Αίγινας η οποία εξυπηρετεί και το γειτονικό Αγκίστρι.

 
Νοέμβριος 4 2013, 0 Σχόλια

Εικοσιτέσερις ώρες έχουν περάσει από την στυγνή δολοφονία δύο στελεχών του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, του Γιώργου Φουντούλη και του Εμμανουήλ Καπελώνη και τον βαρύτατο τραυματισμ

Πρόσφατες Αναρτήσεις

ΕΥΡΩΠΗ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΡΓΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Νοέμβριος 8 2014, 0 Σχόλια
Χτίζοντας την  ανάπτυξη στην Ευρώπη : Καινοτόμος χρηματοδότηση για μακροπρόθεσμες επενδύσεις

 

Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΩΣ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Νοέμβριος 5 2014, 0 Σχόλια

Η οικονομική κρίση της Ελλάδας του 2009 έφερε στην επιφάνεια όλες της παθογένειες της χώρας.

Πλέγμα Αναρτήσεων

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ VS ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ