Αύγουστος 1 2013, 0 Σχόλια

Συγκινητική, πραγματική ιστορία…

 
Ιούνιος 24 2012, 0 Σχόλια

Χθεσινή εικόνα από την πλαζ της Αύρας στην Αίγινα. Η μουσουλμάνα της φωτογραφίας μπήκε στην θάλασσα να κολυμπήσει με ολόσωμη περιβολή ενώ ο σύζυγός της κολύμπησε φορώντας το μαγιό του.

 
Ιανουάριος 31 2012, 0 Σχόλια

Την έντονη διαμαρτυρία τους απέναντι στην διαφθορά των πολιτικών τους εξέφρασαν οι Βραζιλιάνοι τοποθετώντας 694  σκούπες ( όσα και τα μέλη του κοινοβουλίου ) ανάποδα στην δημοφιλή παραλία της  Copa Cabana.

 
Σεπτέμβριος 6 2012, 0 Σχόλια

Η Ελλάδα χρησιμοποιείται ως ένα τύπου "ινδικού χοιριδίου" πειραματόζωου  από την τρόικα ώστε να εξεταστούν οι συνέπειες που έχουν τα μέτρα που  στο μέλλον, ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε χ

 
Μάιος 25 2012, 0 Σχόλια

 

Το μόνο που μένει είναι ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός να ευχαριστήσει δημόσια την Μαντάμ Μέρκελ για το μνημόνιο που μας επέβαλε.

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Array to string conversion στην views_handler_argument_numeric->title() (γραμμή 78 του /home/www/ngiann/aiakosrex.gr/www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument_numeric.inc).
  • Warning: html_entity_decode() expects parameter 1 to be string, array given στην decode_entities() (γραμμή 463 του /home/www/ngiann/aiakosrex.gr/www/includes/unicode.inc).

Πρόσφατες Αναρτήσεις

"Το ταξίδι": η νέα ελληνο-βρετανική ταινία που διαφημίζει τη χώρα μας;;;

Μάιος 21 2015, 0 Σχόλια

εταιρία 5PlusOne σε συνεργασία με την Eagles Dare Films, παρουσιάζουν την Ελληνο-Βρετανική παραγωγήμε τίτλο «Το ταξίδι», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Lanc

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΕΟΥ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ εγκύκλιος 1010/1965

Μάιος 17 2015, 0 Σχόλια

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Πλέγμα Αναρτήσεων

  • podemos,ΣΥΡΙΖΑ, αριστερα, κριση ευρψ,
  • ww3.geopolitics
  • ΟΧΥΡΟ ΠΕΡΔΙΚΑΣ, ΑΙΓΙΝΑ, ΜΕΤΑΞΑΣ, ΟΧΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΑΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ,

i-WALKER Chef JAMES in Aegina island GREECE

ΤΟ ΑΙΓΙΝΗΤΙΚΟ ΦΥΣΤΙΚΙ ΣΤΗΝ ΤΑIWAN