Ιούνιος 13 2012, 0 Σχόλια

Τι καλύτερο απο ένα εκλογικό περίπτερο στην παραλία όταν το θερμόμετρο χτυπάει 40. Έτσι λοιπόν στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας στήσαμε τραπεζάκι με μπαλόνια και φυλάδια μέσα στην θάλασσα.

 
Σεπτέμβριος 5 2012, 0 Σχόλια

Στα πλαίσια της φιορτής φιστικιού Αίγινας η Ειρήνη Βουρλούμη σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής "ΕΙΡΗΝΗ Αίγινα 2012" στον Πύργο του Μάρκελου την Παρασκεύη 14 Σεπτεμβρίου 2012.

 
Φεβρουάριος 25 2012, 0 Σχόλια

Παρελθόν θα αποτελέσουν σειρά φορολογικών απαλλαγών και «προνομιακών» φορολογικών καθεστώτων. Οι παρεμβάσεις που προωθεί η κυβέρνηση θα οδηγήσουν σε νέες σημαντικές αυξήσεις των φορολογικών επιβαρύνσεων για τα εισοδήματα και την ακίνητη περιουσία των φορολογουμένων.

 
Μάρτιος 8 2014, 0 Σχόλια

Το ελληνικό δαιμόνιο «κρύβεται» πίσω από την ανακάλυψη της ‘Αλγεβρας, διαλύοντας τις μέχρι σήμερα πληροφορίες πως ήταν επινόηση των Αράβων.

 
Απρίλιος 12 2013, 0 Σχόλια

Οι κίνδυνοι από την απότομη διακοπή της ακολουθούμενης εδώ και αρκετά χρόνια πολιτικής των κεντρικών τραπεζών  των χωρών της ζώνης του ευρώ, της Ιαπωνίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ, είναι

Πρόσφατες Αναρτήσεις

O ΚΑΤΑ ISIS ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ

Αύγουστος 16 2014, 0 Σχόλια

H ISIS (πρώην Αλ Καιντα) επίσημα ανακύρηξε την εγκαθίδρυση χαλιφάτου ή ισλαμικού κράτους στα εδάφη της Συρίας και του Ιράκ που βρίσκονται στην κυριαρχία του.

" N "

Αύγουστος 3 2014, 0 Σχόλια

Του Σπύρου Μάρκου, διευθυντή 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαρίσης

Πλέγμα Αναρτήσεων

ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ