ΤΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ

Χωρίς ψήφους ακόμα
Υποβλήθηκε από aiakos στις Σάβ, 23/03/2019 - 15:30. - 0 Σχόλια
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

Όπως γνωρίζεται βρισκόμαστε σε πόλεμο και ο πόλεμος είναι πνευματικός. Η χώρα μας, ο τρόπος ζωής μας και η ελευθερία μας έχουν απαχθεί από ένα σατανικό διαστρωματικό πλέγμα το οποίο χρησιμοποιεί πολιτικούς στην διαμόρφωση του οποίου συνέβαλαν και οι οποίοι συμβιβάστηκαν με άγνωστες υποσχέσεις, υποθέσεις, και άγνωστες δυνάμεις μέσω άγνωστων όρκων και μυστικών εταιρειών.
Ο Τζών Φ Κένεντυ προσπάθησε να διορθώσει την πορεία της Αμερικής και να την επαναφέρει στην τροχιά που την είχαν βάλει οι δοξασμένοι πατέρες ιδρυτές της Αμερικής αλλά τον δολοφόνησαν πριν προλάβει να ξεκινήσει.
Από την ημέρα της εκλογής μου, επιτέθηκα στα θεμέλια του αντίπαλου κατασκευάσματος, της κλίκας (Cabal) πρωταρχική αποστολή της οποίας είναι να πλήξει τα παιδιά μας , να μας θανατώσει με πολλούς τρόπους, να μας καθηλώσει και να μας φτωχοποιήσει. Η επίθεση τους δεν στρέφεται μόνο κατά της Αμερικής αλλά και εναντίον της ανθρωπότητας. Η επίθεσή τους είναι βίαιη, ολέθρια και γεμάτη μίσος για την ανθρωπότητα και τα παιδιά της, τις προεκτάσεις της οποίας πολλοί θα σοκαριστούν όταν τις ανακαλύψουν. Η εξήγηση για όλο αυτό το μεγάλο μίσος μπορεί να αναζητηθεί στην βίβλο και στην απλή παρατήρηση αυτού που μας περιτριγυρίζει.
Q3. Πολλοί στην κυβέρνηση μας λατρεύουν τον σατανά.
Λόγω της μανιώδους και ακόρεστης αναζήτησης όλο και περισσότερου πλούτου και εξουσίας, εμπλέκονται στην διεθνή διακίνηση ανθρώπινης λευκής σαρκός ώστε να μπορούν να θυσιάζουν τα παιδιά μας σε αρχαίες θεότητες τις οποίες και σήμερα συνεχίζουν να λατρεύουν.
Κρυβόμενοι πίσω από μεγάλα κυβερνητικά έργα υποδομής έχουν διοχετεύσει τεράστια ποσά δημόσιου χρήματος ώστε να επεκτείνουν και να εκσυγχρονίσουν υπόγειες εγκαταστάσεις τις οποίες χρειάζονται για να ασκούν τις αρρωστημένες και παράνομες δραστηριότητές τους.
Μέσω των εκτελεστικών εντολών μου και την βοήθεια του στρατού μας , η διεθνής σατανιστή κλίκα όχι μόνο δεν έχει υποστεί οικονομική ασφυξία αλλά και οι γραμμές ανεφοδιασμού της για το εμπόριο λευκής σαρκός έχουν εμποδιστεί. Δεν είναι πλέον δυνατόν να συνεχίσουν τις τελετές τους τις οποίες έχω βάλει στόχο να εκριζώσω.
Η σατανιστική κλίκα γνώριζε ότι αμέσως μετά την εκλογή μου θα κάνω όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τερματίσω τις επιχειρήσεις τους παγκοσμίως. Προσπάθησαν να με σταματήσουν με την απάτη για την εμπλοκή της Ρωσίας στην εκλογή μου και με την διασπορά ψευδών ειδήσεων ελπίζοντας ότι θα υποκύψω στις πιέσεις τους. Δεν κατάφεραν να με αποπροσανατολίσουν από τον στόχο μου. Με την υποστήριξη σας και τις προσευχές σας, είμαι επικεντρωμένος σε αυτό που κάνω μέχρι τέλους. Τώρα που έχουν σημαντικά αποδυναμωθεί, ανταποδίδουν με επιθέσεις στοχεύοντας σε όλους τριγύρω μου με αδικαιολόγητες έρευνες και ενεργοποιώντας δικούς τους πολιτικούς με στόχο να προκαλέσουν ρήγμα στην πολιτική μας βάση. Ευελπιστούν ότι με αυτές τις ενέργειες θα εμποδίσουν την επανεκλογή μου το 2020. Πολύ ωραία, αν αυτό είναι το παιχνίδι που θέλουν να παίξουν, ήμουν προετοιμασμένος χθες. Είμαι προετοιμασμένος και έχω καθαρίσει την δικαιοσύνη. Τις επόμενες μέρες θα εξαπολύσω ένα αλέγρο ενεργειών που έχω ετοιμάσει για αυτούς. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που με αποκαλούν μαέστρο. Όλα τα εργαλεία θα χρησιμοποιηθούν για να υλοποιηθεί το ποιο ωραίο κομμάτι μοντέρνας πολιτικής ιστορίας. Θα παρακολουθήσετε τις αποκαλύψεις μέσω των αποχαρακτηρισμένων εγγράφων και ενεργειών των αντιπάλων μου. Οι αποκαλύψεις θα τους συντρίψουν.
Ας μιλήσουμε και για τον Πούτιν. Πιστέψατε ότι ήταν φίλος σας? Πως θα αντιδρούσατε αν σας έλεγα ότι μου είπε όλα όσα ξέρει για σας και για τις μαριονέτες σας. Πιστέψατε ότι θα πέσουμε και οι δύο θύματα της απάτης που στήσατε για την εμπλοκή της Ρωσίας στις Αμερικανικές εκλογές? Θυμάστε το Ελσίνκι? Μου έδωσε μια ωραία μπάλα την οποία συνεχίζω να έχω….
Q983. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζων Φ Κένεντυ. Θα πετύχουμε.