Ο ΟΜΠΑΜΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ISIS

Χωρίς ψήφους ακόμα
Υποβλήθηκε από aiakos στις Κυρ, 19/10/2014 - 17:51. - 0 Σχόλια

By Walid Shoebat (Shoebat Exclusive)

Πολλοί θεωρούν τον Ομπάμα ως ηλίθιο  αλλά στην πραγματικότητα ηλίθιοι είναι αυτοί που τον κατηγορούν ως ηλίθιο. Ο Ομπάμα κάνει τα πάντα ώστε η υπό των ΗΠΑ συμμαχία εναντίον της ΙΣΙΣ στο Κόπανι θα ηττηθεί. Εάν λοιπόν τον θεωρείτε ηλίθιο πλανάστε. Ο Ομπάμα μαζί με τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης αποτελούν τμήμα ενός πονηρού σχεδίου.

U.S. President Obama shakes hands with Turkey's PM Erdogan after a bilateral meeting in Seoul

During September, we Τον Σεπτέμβριο γράψαμε πως το Dabig κοντά στο Αλέπο της Συρίας  wrote on how Dabiq,  το οποίο  είναι το μέρος που αναφέρουν οι προφητείες . Εκεί θα γίνει η μάχη μεταξύ των δυνάμεων της συμμαχίας των ΗΠΑ και της ΙΣΙΣ.

Το  CNN  στα αγγλικά έκανε ένα δημοσίευμα  a silly small report  που αναφερόταν στο θέμα αποκαλύπτοντας μόνο αυτά που ακούγονται ευχάριστα στα αυτιά του φιλελεύθερου ακροατηρίου σχετικά με την προφητεία για την πόλη which Dabiq σε ότι αφορά την «σκλάβωση» των γυναικών.  Το ίδιο όμως δημοσίευμα στα αραβικά  same report on CNN Arabic παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή της ιστορίας  και καλεί τους απανταχού μουσουλμάνους σε πόλεμο κατά της συμμαχίας των ΗΠΑ. Στο CNN Arabic, η ιστορία περιλαμβάνει κείμενο το οποίο δεν μεταφράστηκε  στα αγγλικά και αναφέρεται στην σύγκρουση μεταξύ του Ισλάμ και της δύσης όπως ακριβώς αναφέρουν οι προφητείες στην βίβλο. Αυτό το κομμάτι της αλήθειας θα δυσαρεστούσε τους φιλελευθέρους δυτικούς  οι οποίοι έχουν στόχο την  πλήρη εξαφάνιση μόνο μιας θρησκείας (του χριστιανισμού)  από την δυτική κοινωνία.

Αυτός είναι και ο λόγος που ξεκινήσαμε το  Shoebat.com, για να παρακολουθούμε και να αναφέρουμε τι ακριβώς γίνεται πίσω από την πλάτη μας από αυτούς οι οποίοι μας προδίδουν και δουλεύουν για το κακό μας.

 

Το  CNN Arabic λέει ξεκάθαρα.

« υπάρχει αναφορά του προφήτη Μωάμεθ που αναφέρεται στον  Αρμαγεδδών μεταξύ των μουσουλμάνων και των εχθρών τους  στην τοποθεσία [Dabiq]  και στην εμφάνιση του αντίχριστου και την κάθοδο του χριστού»

Το αγγλικό κείμενο δεν αναφέρει κάτι τέτοιο English version . Θα ήταν άλλωστε πολύ δύσκολο για να το καταπιεί το δυτικό κοινό το οποίο δέχεται αυτά που λέει ο Ομπάμα ότι δηλαδή δεν είμαστε σε πόλεμο με το Ισλάμ ούτε το Ισλάμ είναι σε πόλεμο με εμάς.

Αλλά τον πόλεμο κατά της δύσης τον βλέπουμε σε αυτά που λένε οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι στην γλώσσα τους. Το αραβικό CNN μας δίνει την αποκαλυπτική χαντίθ (λεκτική ρήση του Μωάμεθ)  σύμφωνα με την οποία οι μουσουλμάνοι καλούνται σε πόλεμο κατά της δύσης.

فقد أورد “صحيح مسلم”، الذي يعتبره المسلمون السنة من بين أصح الكتب بعد القرآن لجمعه الأحاديث التي وردت بسند صحيح وفق الاعتبارات الدينية عن النبي محمد، قوله: لا تقوم الساعة حتى تنزل الروم بالأعماق – أو بدابِقَ – فيخرج إليهم جيش من المدينة من خيار أهل الأرض يومئذ، فإذا تصافوا، قالت الروم : خلوا بينا وبين الذين سُبُوا مِنَّا نقاتلْهم، فيقول المسلمون : لا والله، كيف نُخَلِّي بينكم وبين إخواننا، فيقاتلونهم، فينهزم ثُلُث ولا يتوب الله عليهم أبدا، ويُقتَل ثلثُهم أفضل الشهداء عند الله، ويفتتح الثلث، لا يُفتَنون أبدا، فيفتَتحِون قسطنطينية” في إشارة إلى المدينة التي تحمل اليوم اسم اسطنبول في تركيا.

 «η ώρα της κρίσης δεν θα έρθει μέχρι την στιγμή που οι Ρωμαίοι الروم  (Ευρωπαίοι Αμερικανοί κτλ.)  φτάσουν στην  Al-A’maq (κοιλάδα στην Αντιόχεια ανατολικά της Τουρκίας) ή στην  Dabiq (κοιλάδα κοντά στο Άλεπο της Συρίας). Ένας στρατός αποτελούμενος από τους καλύτερους ανθρώπους της γης (ένας διεθνής μουσουλμανικός στρατός), ο οποίος θα ξεκινήσει από την Μεδίνα της Σαουδικής Αραβίας , θα έρθει να τους αντιμετωπίσει.

Όταν θα ‘έχουν παρατάξει τις δυνάμεις τους, οι Ρωμαίοι θα πουν , «Μην στέκεστε μεταξύ μας και αυτών (των χριστιανών που ασπάστηκαν το Ισλάμ) που πάρθηκαν μακριά από εμάς»…. .και οι μουσουλμάνοι θα απαντήσουν .» όχι, μα στον Αλλάχ δεν θα κάνουμε στην άκρη για να σας αφήσουμε να πολεμήσετε τους αδελφούς μας»

Και μετά θα πολεμήσουν. Το ένα τρίτο (από τον στρατό των μουσουλμάνων) θα ηττηθεί (και θα τραπεί σε φυγή) και ο Αλλάχ δεν θα τους συγχωρήσει ποτέ. Το ένα τρίτο θα σκοτωθεί στην μάχη και θα θεωρηθούν ως οι μεγαλύτεροι μάρτυρες στα μάτια του Αλλάχ. Το άλλο ένα τρίτο θα κατακτήσει και δεν θα επηρεαστεί από δοκιμασίες. Θα κατακτήσουν την Κωνσταντινούπολη (Ινσταμπούλ, Νέα Υόρκη, ή μια άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα).

 

Το Αραβικό CNN  γνωρίζει  το μεγάλο σχέδιο των μουσουλμάνων να τραβήξουν την δύση να δώσει μια μάχη στην Συρία από την οποία θα προκληθεί ο Αρμαγεδδών. Δεν θα ήταν όμως πολιτικά ορθό να αποκαλύψουν το σχέδιο στα αγγλικά γιατί αυτό θα είχε επιπτώσεις στο κανάλι. Ο Ομπάμα  παίρνει όλα τα μέτρα ώστε η συμμαχία των ΗΠΑ θα ηττηθεί από την ΙΣΙΣ στο Κόπανι ( Kobani near Dabiq). ISIS will soon announce a victory against the U.S. και τότε θα αποδειχθεί ότι το αραβικό CNN είχε δίκιο.

Σε σχέση με το τι πραγματικά συμβαίνει στην μέση ανατολή θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε τους αφελείς αμερικανούς και ευρωπαίους ως

«ένα τουρίστα  ο οποίος  οδηγούμενος από ένα μουσουλμάνο ξεναγό διασχίζει το παζάρι σε ισλαμική χώρα χωρίς να γνωρίζει ότι βρίσκεται εκεί επειδή  τον επιδεικνύουν ως «σκλάβο για πούλημα»

Ο Ομπάμα παίζει ακριβώς τον ρόλο του ξεναγού και τα ΜΜΕ  εξυπηρετουν τους σκοπούς του.

Το αραβικό  CNN έγραφε τον Σεπτέμβριο

وتقع دابق شمال حلب، وتبعد 45 كيلومترا عن الحدود التركية وتتبع منطقة أعزاز، وقد وقعت في سهلها الكبير معركة عظيمة بين العثمانيين بقيادة سليم الأول والمماليك بقيادة قنصوه الغوري عام 1516. انتصر فيها العثمانيون، وكانت المعركة مقدمة لدخولهم المناطق العربية وتأسيس إمبراطوريتهم فيها.

 Ο χρόνος στο “Dabiq γυρίζει πίσω στην εποχή ο σουλτάνος Σελίμ ο πρώτος (βασιλεύς του βορά) των Οθωμανών , κατατρόπωσε και εξαφάνισε τους Πέρσες (Σαφαβιν, την βιβλική αρκούδα) στην μάχη του Χαριντάν το 1514, και έστρεψε τις δυνάμεις του κατά των μαμλούκων που βασίλευαν στην Συρία και την Αίγυπτο (το βιβλικό βασίλειο του Νότου) για να ολοκληρώσει την κατάκτηση της μέσης ανατολής από τους Οθωμανούς.

 Φυσικά το CNN δεν αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. Η προφητεία για το Δαβικ, την ΙΣΙΣ και την Τουρκία φανερώνει και τα μελλοντικά σχέδια της Τουρκίας να επαναλάβει την ιστορία τότε που ο Σελίμ Α εισέβαλε στην Συρία και την Αίγυπτο. Τώρα ο Ερντογαν θέλει να ολοκληρώσει το όνειρο της αναβίωσης του ασθενούς και νεκρού της Ευρώπης που ήταν η Οθωμανική αυτοκρατορία η οποία πληγώθηκε θανάσιμα το 1924. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να ανατραπεί η συμφωνία των Sykes _Picot που κρατάει πίσω την Οθωμανική αναβίωση. Η αποχαύνωση των μαζών της ΕΕ και των ΗΠΑ θα εξυπηρετούσε αυτή την προοπτική.

Και τώρα ο Ομπάμα θέλει  να βγάλει από την μέση το εμπόδιο που κρατάει το θηρίο  (2 Thessalonians 2:6-8). Το σχέδιο του Ομπάμα ξεκίνησε με  την έναρξη της Αραβικής Άνοιξης από τον ίδιο (τον ξεναγό των αμερικανών στο μουσουλμανικό παζάρι). Οι δυνάμεις που κράταγαν μακριά το πνεύμα του αντίχριστου στην Τυνησία, την Αίγυπτο, την Λιβύη και την Υεμένη ανατράπηκαν και οι χώρες αυτές κυλίστηκαν στην βία και την τρομοκρατία. Οι αθώοι χρεώθηκαν την αποτυχία και οι πραγματικοί εγκληματίες ξέφυγαν παρόλα τα εγκλήματα τους.

Η Αμερική έκανε τεστ IQ και το αποτέλεσμα ήταν ο Ομπάμα.

Το αραβικό CNN προσθέτει

وتضيف الموسوعة إلى أن الحديث يشير إلى أن الكثير من الروم “سيسلمون ويعيشون مع المسلمين في الشام أو يتم سبيهم من الروم ويشهرون إسلامهم ثم يقاتلون مع المسلمين ضد الروم”ن.”

Το Χαντίθ σημειώνει ότι πολλοί δυτικοί θα παραδοθούν και θα ζήσουν μαζί με μουσουλμάνους στο Λεβάντ (Τουρκία, Συρία Λίβανο) ή θα σκλαβωθούν για να πολεμήσουν στην συνέχεια μαζί με τους μουσουλμάνους κατά των δυτικών.

Καθημερινά μαθαίνουμε για ηλίθιους δυτικούς που προσχωρούν στην ΙΣΙΣ

Το αραβικό.CNN προσθέτει

ويرى أنصار تنظيم “الدولة الإسلامية” أن العلامات على تحقق النبوءات الواردة بالحديث بدأت تظهر بالفعل، مع انضمام مقاتلين من الغرب إلى التنظيم،
οι υποστηρικτές του Ισλαμικού κράτους βλέποντας τους μαχητές από την δύνη να προσχωρούν στην ΙΣΙΣ, θεωρούν ότι η προφητεία έχει ξεκινήσει.

Το αραβικό CNN αποκαλύπτει ότι η Τουρκία στο τέλος θα υποκύψει στο πρόγραμμα του χαλιφάτου.

وتشهد الحسابات جدلا كبيرا في الفترة الحالية حول انعكاسات معركة كوباني على المعركة المنتظرة في دابق، ويقول وأُسَيد البغدادي معلقا: “مايحدث في عين الإسلام (التسمية التي أطلقها داعش على كوباني) المجاورة لدابق ليس شيئاً عبطياً بل مخطط له منذ قرون بشرنا بهذه المعركة المصطفى.. وستنزل 80 دولة صليبية لا محال وسنهزمهم.”

Οι διάφορες μαρτυρίες στην παρούσα περίοδο έχουν πολλές αντιφάσεις σχετικά με τις επιπτώσεις της μάχης του Κόπανι σε σχέση με την επερχόμενη μάχη στο Dabiq, Σύμφωνα με τον Waacid-Baghdadi, αυτό που διαδραματίζεται στο κέντρο του Ισλάμ στο Κόπανι και στην Dabiq δεν είναι κάτι που προέκυψε κατά τύχη αλλά σχεδιάστηκε εδώ και αιώνες. Και είναι το σημείο όπου θα ηττηθούν 80 κράτη σταυροφόρων.

Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Οι μουσουλμάνοι Σία  έχουν την δική τους εκδοχή της προφητείας στην οποία βλέπουν τους Σούνι και την ΙΣΙΣ ως τους Σουφάνι.  Ο Σουφάνι θεωρείται από πολλούς να είναι ο Al-Baghdadi, ο χαλίφης της ΙΣΙΣ ένας τύπος που είναι εχθρός των σιιτών τους οποίους πολεμά ο Ασσαντ της Συρίας. Λένε ότι στο τέλος του καθεστώτος της Συρίας θα εμφανιστεί ο tMahdi. Ο  Alchorani, είναι ο Bagdadi της ΙΣΙΣ) αναφερόμενος την Σιιτική εκδοχή εξηγεί.

 

الكوراني، الأستاذ في حوزة (مدرسة دينية) مدينة قم الإيرانية حول شخصية تدعى “السفياني” الذي يسارع بعد تصفية خصومه والسيطرة على بلاد الشام الى إرسال قواته الى العراق، كما يكون له قوات في الحجاز للمساعدة في القضاء على حركة “المهدي.”
“أما المعركة الفاصلة بينهما بحسب الكوراني، المقرب من القيادة الإيرانية والمرجعيات الشيعية، فتقع عندما يتوجه المهدي إلى سوريا “لفتح فلسطين ويكون وراء السفياني فيها اليهود والروم، وتنتهي بهزيمته وقتله وانتصار المهدي” الذي يدخل بعدها القدس.”

Ο Σουφάνι επισπεύδει την εκκαθάριση των αντιπάλων του και ελέγχει τη περιοχή του Λεβάντ και στέλνει στρατό στο Ιράκ και μετά στην Σαουδική Αραβία για να βοηθήσει στην εξολόθρευση των “Mahdi.”

Η μάχη μεταξύ της ΙΣΙΣ και του Mahdi σύμφωνα με τον  Alchorani,  (ο οποίος  βρίσκεται κοντά στην Ιρανική ηγεσία και την θρησκευτική ηγεσία των σιιτών   ) γίνεται όταν ο Mahdi κατευθυνόμενος προς την Συρία για να απελευθερώσει την Ιερουσαλήμ και πίσω από τον Sufiani γίνεται η εξέγερση των Εβραίων και των Ευρωπαίων η οποία καταλήγει στην ήττα του Mahdi  ο οποίος θα σκοτωθεί από τον Mahdi  ο οποίος μετά την νίκη του αυτή μπαίνει στην Ιερουσαλήμ.

Οι δύο δυνάμεις των Σιιτών και των Σούνι ετοιμάζονται για τον Αρμαγεδδών. Ο Δανιήλ αναφέρει ότι στους έσχατους καιρούς η αυτοκρατορία   θα είναι διηρημένη. Η διαίρεση αυτή αναφέρεται στην διαίρεση των μουσουλμάνων σε Σιίτες και σούνι και αναφέρεται ως διηρημένο βασίλειο. (Daniel 2:41).

Η τελική διαίρεση της αυτοκρατορίας του αντίχριστου θα είναι δέκα κράτη. Παρουσιάζουμε τον χάρτη της ΙΣΙΣ, την λύση των δέκα κρατών για την μέση ανατολή την οποία προσπαθεί να καθιερώσει την επερχόμενη δεκαετία εκτοπίζοντας τα λαικά καθεστώτα που τα διοικούν σήμερα.

map2

Τα δέκα κράτη είναι τα ακόλουθα.

1. Ανατολία  (Τουρκία)
2. Κουρδιστάν
3. Gogaz, (C.I.S, περιλαμβάνει το Αζερμπαιζάν, το Καζακσταν, το Τουρκμενιστάν, το    Τατζικιστάν και το Ουζμπεκιστάν)
4. Κορασάν  (Ιράν, Αφγανιστάν Πακιστάν και πιθανώς την Ινδονησία)
5. Ιρακ
6. Σαμ  (Συρία, Λίβανος)
7. Qinana (Αίγυπτος, Σουδάν και Σομαλία)
8. Μαγκρεμπ  (περιλαμβάνει την Λιβύη, την Τυνησία, την Αλγερία το Μαρόκο και την Μαυριτανία)
9. Υεμένη
10. Hijaz (περιλαμβάνει τα κράτη του κόλπου)

Η Τουρκία προσπαθεί να εμφανιστεί ως ο σωτήρας . Σκοπεύει να γίνει το ιδανικό μουσουλμανικό κράτος ώστε να ηγηθεί της δεκαμελούς συνομοταξίας μουσουλμανικών κρατών και να αναβιώσει την Οθωμανικά αυτοκρατορία.

Η βίβλος αποκαλύπτει ότι ακόμα και όταν θα επιτεθούν στο Ισραήλ δεν θα μπορούν να λύσουν τις μεταξύ τους διενέξεις. Ο Ιεζεκιήλ αναφέρει ότι «το ξίφος του κάθε ανδρός θα είναι στραμμένο εναντίον του αδελφού του  (Ezekiel 38:21). Και πάλι η προφητεία ταιριάζει απόλυτα στην σημερινή διαμάχη μεταξύ των σούνι και των σιιτών.

Αυτό που αγνοούν οι μουσουλμάνοι είναι ότι ούτε ο  Mahdi ή ο  Sufiani  θα είναι νικητές και ότι θα αλληλοεξοντωθούν στην μάχη. Στο τέλος ο Χριστός  θα τους καταστρέψει και τους δύο και η νίκη θα είναι δική του.

Τελικά ο μόνος ηλίθιος είναι αυτός που πιστεύει ότι είναι ανώτερος του θεού.

Μετάφραση  Γ. Θεοδωράκης